Gran èxit de la Festa Major 2023

Durant tota la primera setmana d'agost, va haver-hi concerts d’havaneres i audicions de sardanes, activitats i tornejos esportius, tallers infantils, espectacles culturals i, a més, mantenint tradicions com el repicament de campanes, el gran sopar popular, el concurs de pintura ràpida, el ball dels gegants i els concerts de l’envelat.

Una de les altres novetats, va ser les fires sense soroll, amb l’objectiu que els nens amb hipersensibilitat auditiva i trastorn de l’espectre autista poguessin gaudir de les atraccions.
La Festa Major d'enguany, la qual ha estat un èxit de participació, gràcies en bona mesura, a les entitats i a les persones que van fer possible les diferents activitats realitzades com els Embarrakaldats i les associacions de gent gran de l'esplai i altres entitats esportives.

El punt final a la Festa va ser el concert de l’Orquestra Maravella, on també hi va haver-hi l’elecció del Biel Campeny i l’Ona Cabarrocas com hereu i pubilla 2023 i va acabar amb l'homenatge a dues caldenques per la seva trajectòria en el municipi: la Pepita Ferrer i la Gemma Alsina.

Durant la festa també es va celebrar un SCAPE ROOM de carrer, anomenada la GIMCANA DEL FARCELL, organitzat per l’Associació de Comerciants i Empreses de Caldes. L’objectiu era incentivar la participació dels vilatans en el comerç local a través d’un joc per a tothom. Aquest estiu l’Espai Aquae s’ha obert encara més per acostar el patrimoni caldenc a tothom però en especial a les famílies amb una oferta d’activitats infantils els dissabtes al matí. L’entrada era gratuïta a tothom.