Emotiu 74è aplec de la Sardana

El passat diumenge 14 de maig l'entitat sardanista de Caldes va tornar a organitzar amb èxit l'aplec de sardanes. Més de 200 persones van passar per diumenge pel parc de la sardana a ballar i a escoltar una trentena de sardanes interpretades per la Cobla Sant Jordi -Ciutat de Barcelona, Reus Jove, Bisbal Jove i Ciutat de Girona. 

Va ser la primera edició sense el darrer president, Josep Canaleta, conegut com a "Cana", que va morir el passat mes d'octubre. En honor seu, se li van dedicar algunes de les seves sardanes preferides i que, a més, feia sonar en el programa l'Altell Sardanista a l'emissora de Caldes FM. El músic i compositor caldenc Antoni Mas i Bou va composar una sardana perquè la interpretessin totes les cobles per homenetjar a Josep Canaleta dins de l'organització i a la seva implicació.

Les sardanes van estar sonant des de les onze del matí i fins quarts de nou del vespre. Entre mig, també va haver-hi la participació de la Colla Gegantera dansant alguna de les sardanes. L'acte va gaudir també d'un dinar popular.