Diada completa a Caldes de Malavella

Per començar a celebrar la Diada, el dissabte dia 10, l'Agrupació de Sardanistes va organitzar una audició de sardanes amb la Cobla la Flama de Farners. La cobla va interpretar fins a sis sardanes a la plaça de l'ajuntament.

Diumenge dia 11, ja es van dur a terme la resta d'actes per celebrar la Diada. De bon matí, el Club Excursionista de Caldes va organitzar una caminada i un esmorzar popular. La ruta - de 12 km - va començar i acabar allà mateix, en el Molí de la Selva.  Un cop acabada la ruta a la confluència entre els municipis de Llagostera, Vidreres, Tossa de Mar  i Caldes, a Terra Negra s'hi va instal·lar un per fer-hi un acte commemoratiu. Al final d'aquest, es va cantar l'himne dels Segadors i després, l'esmorzar popular.

A dos quarts de dotze, es va celebrar l’acte commemoratiu i ofrenes florals en el monument de l'onze de setembre. Allà, s'hi ha llegit un manifest i s'ha cantat els Segadors i altres cançons representatives de la Diada a càrrec de la Coral "Cantaires de Caldes".

A dos quarts de dues del migdia va haver-hi una sortida d’autocars cap a la manifestació de Barcelona i pels qui no hi van anar, van poder gaudir a Caldes, d’un ball-berenar amb el grup “Paco Music” a la sala annexa de la casa Rosa, un acte organitzat per l'Associació Gent de la tercera edat Casa - Rosa.