Acte d'homenatge pel 8 de març

Avui a la tarda s'ha dut a terme un acte en el qual diferents entitats i dones han volgut expressar el que senten i mostrar la seva lluita per millorar la situació i reivindicar el paper de totes elles a la societat i fer-es visibles a diferents espais del món associatiu local.

La regidora d’Igualtat, Encarna Quesada n'ha destacat la importància d’acabar amb situacions del dia a dia de moltes dones que semblen ‘normals’, però han de ser molt millors. 

Aquest diumenge hi haurà, en el teatre municipal, l'obra de teatre Cel de Plom de Neus Català. Una adaptació teatral sobre la seva vida i un reconeixement a la seva trajectòria en la lluita per les llibertats democràtiques, amb l’actriu Teresa Gelpí com a protagonista. Serà a les sis de la tarda i amb entrada gratuïta. 

D'altra banda, el dilluns 11 hi haurà una altra activitat de la programació amb motiu del Dia Internacional de la Dona, una xerrada de com afecta la construcció de la identitat en els rols de gènere a casa a càrrec de Projecte Lilith.