Gran recaptació solidària en la VI Marxa Pels Valents

Ahir, diumenge 25 de febrer, es va celebrar la sisena edició de la Marxa Pels Valents organitzada per la Policia Local de Caldes de Malavella. La marxa té per objectiu recaptar diners per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu. En aquesta edició van participar-hi 1.253 inscrits i es van recaptar 18.570 euros (xifra rècord), gràcies a la recaptació en forma de dorsal, les activitats prèvies solidàries d’entitats locals i la venda de productes del marxandatge #pelsvalents. La de l’any passat l’aportació va ser de 15.000 euros aproximadament. 

La marxa, va comptar amb la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris, com també altres entitats locals com el Club Excursionista, la Colla Gegantera, Protecció Civil o les dues associacions de Gent Gran de Caldes. A més, també està patrocinada per diversos comerços i empreses locals que fan donatius per ser sortejats durant la jornada. Cal destacar la col·laboració de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i el cos de Protecció Civil de Salt.

Durant el transcurs del matí es va portar a terme dues modalitats de marxa en BTT i dues modalitats per caminar, però també es va poder gaudir d’una classe magistral de zumba i ball en línia.

Finalment, a l’escenari es va rebre i fer un reconeixement a tres nens que estan en tractament de càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.

En paraules del subinspector de la Policia Local de Caldes, i ànima del projecte, Xavi Muñoz: “vull expressar el meu sincer agraïment a la generosa col·laboració i suport de tot el municipi. Un any més, el poble de Caldes s’ha bolcat en aquesta causa i això ens dona força per començar a treballar en l’edició de 2025.”

Per l’alcalde Salvador Balliu: “és un goig veure com la marxa creix cada any. És un veritable orgull com a alcalde veure com el poble s’ha fet seva aquesta jornada i la marxa ha passat a ser un dels dies grans a casa nostra. Vull agrair a tothom que ho fa possible, però en especial al cos de la Policia Local que treballen durant tot l’any per millorar l’esperança d’aquests petits valents”.

La iniciativa #pelsValents, que ja arriba a més de 200 cossos de seguretat catalans i espanyols, entre ells policia local, protecció civil, agents rurals i IPAs, ha recaptat fins el moment més de 800.000 €. S’espera que en breus es pugui fer l’entrega d’un nou xec a l’Hospital Sant Joan de Déu.